this is what Im made of.

Nu har jag precis lagt mig i sängen efter en dusch och ett zumbapass, underbart! Nu hoppas jag på att bli lite trött så jag kan somna i tid för en gångs skull.
Och vad har jag hunnit med idag då, jo tvättat halva dagen och fått saker gjord i lägenheten och senare tog jag och ellen en pwalk på 45 min och stannade även till hos hennes mormor på en kram. En fin dag helt enkelt och humöret på topp. . 
Och imorgon kväll kommer mina två efterlängtade hjärtan hem från thailand, vill inte ens veta hur bruna dom är.
 
Nej nu ska jag kolla på film och försöka lyckas somna till den, klockan ringer tidigt imorgon för träning och packning!
Godnatt på er alla.

sol sol älskade sol

Hellu!
idag när jag och ellen vaknade runt tio så sken solen in på oss och för en gångs skull och pigg  som man blev så ville vi genast ut på en promenad. Så vi åt en fin frukost och sen gick vi ut en långpromenad med fanny och njöt av den härliga solen. 
Senare på eftermiddagen blev jag bjuden på lasagne av mina älskade föräldrar och hade även en liten pratstund innan jag mötte upp ellen och gick hem hit igen och surrade! 

Just nu längtar jag otroligt mycket tills på lördag då jag och min kompanjon ska ut på lite äventyr, awesome!
Nej nu ska jag vara social med lina i telefon och sen se klart wallander, adios! 

02.46

gick inge vidare att somna igår natt då jag låg vaken till halv sju på morgonen med en mage som ville ta död på mig.
Men blev iallafall väckt av ellen runt halv elva då hon höll katten framför nyllet på mig, haha och som sagt hon är den morgonpigga av oss två! 

sen har jag inte gjort mycket alls, tvättat en hel del men sen har jag bara legat i sängen och kollat film och tagit ett långt och välbehövligt bad och bara kopplat av en stund.
Har känt mig sjuk och min mage blir inge bättre så jag hoppas inte att det är samma sak imorgon när jag vaknar. 
Jag måste verkligen försöka sova lite inatt så att jag är pigg tills imorgon då jag ska iväg till kusin för ännu ett kalas.



you can do this my friend

nu ligger vi i sängen och redo för att sova fast ellen lär nog hinna somna innan jag har skrivit klart det här inlägget.

I skutskär så bjöds de på fika och massa skratt, jag älskar min fina släkt. Vad vore man utan dom?!
efter vi varit där så åkte jag och mamma till affärn och storhandla hem mat och andra behövliga saker. Kom hem till lägenheten och började med maten och efter en stund dök ellen upp. Gjorde tacogratäng, en fin sallad och guccamole, hur gott som helst! Vi har hunnit tagit oss igenom filmen som vi inte hann avsluta igår och pratat om välbehövliga saker som man ibland behöver lätta från sitt hjärta. Att ellen varit här har verkligen gjort saken lättare då jag behövt positiv energi och skratt och det kan man verkligen säga att hon har gett mig. 

Imorgon ska hon iväg till Uppsala och vara borta hela dagen men kommer förhoppningsvis hit senare på kvällen och sällskapar mig en stund. Så mina planer för morgon dagen är än så länge bara ett avkopplat bad och kanske ta en tur med mamma till stan och umgås lite, känns som hon saknat mig lite.. och ja jag henne också.

 Undra om man ska försöka ta sig upp före ellen imorgon och ge min lilla prinsessa frukost på sängen? haha det återstår att se då jag är den som väldigt morgontrött och hon den som är väldigt morgonpigg.. kanske kan övervinna min trötthet!

Nu har min vän hunnit somna och andas lika djupt som en gås så det är nog även dags för mig att dejta kudden.
Godnatt mina fina!

ellinor, du är guld min vän. jag älskar dig!









jag blev ett måndagsbarn

sitter här och väntar på att mamma ska komma och hämta mig så vi kan åka till skutskär och fira Micke, hoppas på en tårtbit eller något annat gott för jag är för jävla hungrig och här hemma är det slut på mat för tillfället. Blir en rejäl handling av mat efter kalaset.
Och ikväll ska jag bjuda min lilla smula på tacogratäng och vem vet kanske till och med ett glas vitt! 

och för andra morgonen på rad så har vi inte vaknat av väckarklockan utan ett jävla liv i trapphuset och våningen över oss, helt underbart när grannarna ska börja att borra, springa med saker och annat roligt redan vid nio tiden på morgonen.. menmen sånt man får leva med antar jag. 
Jag och ellen ska väl försöka ta oss igenom filmen som vi inte såg klart igår och sen ut på en pwalk! Hittade världens skönaste träningsskor här igår som jag hade när vi gick, man liksom som flög fram i dom.. helt underbara! men som jag förmodligen inte kommer att kunna ha idag då jag fått feta skvarsåret på foten, yey!

Nu ska jag ta tag i att kolla vad garderoben har att erbjuda idag, förmodligen inte ett skit!

hey ya

Ny dag och nya och tag som gäller..
har sovit som en stock hela natten till ungefär klockan sex imorse då jag ville strypa katten och slänga ut den från balkongen. Men jag samlade mig och räkna till tio men som de flesta vet så har jag det sämsta morgonhumöret som finns så det höll inte länge innan jag for upp ur sängen och svisha in katten i köket, hann bara komma in i det där perfekta läget för att somna så började hon igen med sitt skrikande och krafsande på dörren. Hon kan vara glad att hon är söt den jäveln!

nu väntar jag på att min mor ska komma hit och äta middag med mig. Jag tror hon känner sig lite ensam där hemma nu när jag inte är där.. så vi ska käka en god pirva och surra lite.
Senare kommer ellinor över och ska hjälpa mig att luska ut lite lukt och sen beger vi oss ut på en välbehövlig promenad. Kompanjonen sover här inatt så vi ska nog se till att leta fram några bra filmer tills ikväll! :)


we made it all this way

känns lite ensamt nu när är ellen inte här, ingen att laga mat tillsammans med och ingen att fördriva sin dryga energi med. Men får hoppas att hon sover här imorgon kväll eller på onsdag :)

nu efter att jag smält maten och hängt tvätten så ska jag ta tag i det här med att skriva ett helt nytt och fräscht CV. 
Pratade även med johanna & philip idag och dom har väl inget att klaga på där borta, 35-40 grader på dagarna.. det skulle inte jag tacka nej till.

Och ett stort grattis på din dag Dennis, hoppas att du får en fin dag där uppe. Jag tänker på dig och jag saknar dig. Vi ses min vän ♥





2012-01-22

Tja!
Jag har haft ellinor som sovsällskap sen i torsdags kväll, så i fredags drog vi hem till mig och fixade oss lite och sen rullade folket in. Kvällen var väldigt bra med fantastika människor.
Dock avslutades allt ganska tidigt pga olika anledningar så jag och ellinor gick hem till lägenheten och käka fyllekäk, surra och hade det trevligt efter omständigheterna.
Igår låg vi bara i sängen och hade filmmaraton, väldigt lugn och skön lördag!

Idag har jag städat och ordnat så nu glänser det här hemma igen, bra fint. Om en stund så ska jag och min lilla kompanjon gå ut på en pwalk och sen göra något gott till wallander.
Och att ellen är här känns ypperligt bra, hon gör liksom vardagen mycket bättre. Därför skönt att ha henne här och slippa vara ensam och så har man någon att dela med sig av sin fina sida med (du fattar nog vad jag menar raring) haha. Och jag trivs för jävla bra i lägenheten!
Skriver ett inlägg senare ikväll om jag hinner.
Adios!

thought you were someone

shit happens when you party naked

Hello!
kände att det var dags att skriva här nu efter en veckas bloggtorka.
Kan börja med att säga att min lördag var sjukt rolig med fina tjejer. Och sen blev det att festa vidare hemma hos Micke och annat trevligt folk.
Jag, Ellen och Fanny traska hem vid halv fem på morgonen och söndagen var mindre rolig att vakna upp till. Och jag tror att min kompanjon Ellen kände samma sak, eheh!

Igår så åkte Philip och Johanna till Thailand och man är lagomt avundsjuk nu när snön öser ner. Men det sköna är att jag ska bo i deras lägenhet i två veckor framöver, hur skönt som helst. Och självklart har jag liss katten här som sällskap.
Och har även haft Ellen här på besök i två dagar.. kollat film, pwalk och dansat zumba.
Nu ska jag ta katten och lägga mig i sängen och glo film.


2012-01-10

ja då var man 21 år och livet rullar vidare.
dagen har jag spenderat med ellinor, vi har kollat på jägarna två och bara surrat om livet. Fanny & Ellinor sjöng så fint för mig idag, haha så gulliga. 
och min bästa vän ringde så klart och sjöng för mig i telefonen inatt, hon är världbäst!

just nu sitter jag i sängen och kan inte somna.. som vanligt. Jag har haft så mycket att göra de senaste veckorna så jag har liksom inte haft möjlighet att sitta och fundera över allting som har hänt men ikväll slog det mig, allt på samma gång och det tog varenda liten energiprick ur mig.
Ska göra ett nytt försök att sova och hoppas att jag vaknar på rätt sida imorgon.

Och mormor.. du anar inte hur mycket jag saknar dig och vill ha dig här. Det kändes så fel att inte du kom och gratta mig igår, det var nästan som om att jag för en liten stund trodde att du skulle kliva innanför dörren och krama om mig. fan!

Jag visste att jag skulle förlora dig och jag visste att jag skulle sakna dig

trots att jag vissa dagar bara vill ge upp mitt hopp om allting så vet jag att det aldrig hjälper att gräva ner sig. Självklart får man ha sina dåliga dagar och man får stänga av allting för någon dag, för det behöver man.
Men man måste alltid hålla den där lilla gnistan tänd och hålla huvudet högt och kämpa sig igenom varenda liten del av smärtan som sitter inom en. Och även om jag har förlorat så pass mycket i mitt liv så har jag lärt mig att man blir starkare för varje gång.
Jag har inte kämpat mig igenom allting ensam, jag har haft mina nära bredvid mig i alla lägen och hade det kanske inte varit för dom så hade jag troligtvis aldrig lyckats tagit mig så här långt.

Och till er som har förlorat någon så kan jag bara säga att ni ska fortsätta kämpa och visa vilka starka personer ni är, ta er igenom det genom att på erat egna sätt bearbeta sorgen och låt ingen annan få bestämma hur ni ska hantera den.
Man måste alltid nå botten för att ta sig till toppen. 

Jag har nog aldrig slutat tro att det löser sig tillslut

4 januari - 2012

Tja!
förra fredagen åkte jag hem till linnéa och stannade tills i måndags. På lördagen så firade vi in det nya året tillsammans och kvällen var väldigt bra, åkte hem till fia efter våran fina middag och drack vidare med tjejerna där. Sen blev det taxi ner till heartbreak, skålade och dansa. Natten kunde ha slutat bättre än en plats på akuten men så kan det bli när det finns idioter här i världen som inte kan bete sig. Vi kom hem runt sex tiden på morgonen. Jag var så jävla rädd den natten.. men jag är glad att jag fick ta med mitt hjärta hem och jag har nog aldrig uppskattat snarkningar så mycket som jag gjorde den natten, haha! Och tack fia för att du ställde upp så otroligt mycket och följde med oss till sjukhuset, det betydde otroligt mycket för både mig och linnéa. 
Sen har jag och linnéa bara haft lugna dagar, kollat en massa disneyfilmer och haft det bäst. Precis så man ska ha det tillsammans med sin bästa vän. 

Igår åkte jag hem till ida och mathilda, kände att det var dags att ta tag i det där med att ses så tog tåget dit vid tre och satsade med att ta natt tåget hem vid två. Vi beslutade även oss för att ta några groggar, så vi satt där och pratade om allt mellan himmel och jord. Vi kom även fram till lite saker som vi vill göra under sommaren och jag hoppas verkligen att det blir av. Vi hade iallafall en toppen dag och jag har verkligen saknat dom.

Idag tog jag mig till skutskär och har umgåtts med emma hela dagen, följde med henne på bvc och sen åkte vi hem till henne. Thindra visade sitt nya lekrum som hon var så glad över. Och det förstår jag eftersom det var så otroligt fint och stort! Den familjen är bara för underbar.

Bjuder på lite från nyår, vilket är mest på mig och linni. 







två nyårspresenter från mig och mamma till linnéa. 




RSS 2.0