cupcakes & livet

Hello!
Förra helgen så hade jag, alexandra och ellen en kväll här hos ellen med planering av livet och senare drog vi iväg till gävle med lotta. Lördagen spenderade jag hemma hos linnéa, blev en spontanare med vin & spel och senare ner på stan för att träffa folk på hb och sen vidare till interpool. Vi hade en jävligt rolig kväll och faktiskt så blir spontana kvällar roligare. Jag och linnéa hamna på bortamatch och hade en fin promenad hem i solen dagen efter. En bra helg var det och den får göras om snart förhoppningsvis imorgon och nästa helg då det är bästis födelsedag!

Nu är ellen i full gång i köket och lever i sin lilla drömvärld men hon är bra duktig! tror jag ska anställa henne nästa gång jag ska ha en fet fest med godsaker.

Puss och nyp i stjärten!

Uppsala & lycka

god morgon! 
Nu har jag legat här i sängen ett tag och vridit och vänt mig men det är omöjligt att somna om så jag ska kolla lite tv och sen upp och dansa innan det är dags att fixa sig tills hela tjocka släkten kommer hit! 

Igår tog jag och angelica en tripp till Uppsala, åt en fet sallad på cupido som jag skulle kunna dö för att få äta varje dag.
Tog oss igenom några affärer och vi båda fick med oss lite nya saker. Kläder kan verkligen ge en lycka det har jag och angelica bevisat inne på monki!
Det var verkligen behövligt att träffa henne och framför allt att det bara var hon och jag så vi kunde prata om allt. Timmarna flög så klart iväg av allt prat. Den bästa dagen på länge!
När jag kom hem så gjorde jag ingenting, tog det lugnt och testade kläderna. Fast ja senare på kvällen så kom alexandra mathilda och hanna förbi på en cigg och lite bilåkning.
En lugn och fin lördag!
Nu ska jag hoppa upp ur sängen och sätta fart med allt, adios!

2012-03-16

det får bli ett kort inlägg nu innan jag ska sova. Jag har haft fullt upp med jobb och träning så har inte haft tid att skriva och har inte kunnat heller då min dator inte velat fungera på några dagar så det har jämnat ut sig fint och bra. 
Men förra helgen var så jävla rolig-galen-dansdans-vattenpipa hos fannys crib-spya-biltur-däcka! 
Här kommer några härliga bilder på mina härliga vänner!














*_



rubrik ?

förkylningen känns äntligen lite bättre så nu hoppas jag på att kunna träna på söndag och gå till jobbet på måndag, vore as nice då jag är sjukt rastlös av att bara sitta hemma.
Ikväll ska jag och ellen ta en hemmakväll.. hade varit mer saftigt med ett fylla men men.
Har även varit hem till min kusin idag och hälsat på, dansat mora träsk med thindra. Vet inte om jag och emma kanske tyckte att det var roligare än vad hon tyckte, haha.
Det som är planerat imorgon är iallafall att röka vattenpipa hos fanny och sen får vi se vad kvällen bjuder på. Vinet lockar lite där hemma måste jag säga.

Nu sitter jag hos ellen och känner doften av hennes kebabrulle och min mage ropar efter mat men nej låt bliiii!


det rycker lite i partyränderna nuuuuu!

sjuksjuksjuk

jävla förkylning att aldrig vilja ge sig.. vill vara på jobbet och kunna träna, blir sjukt rastlös av att bara sitta här och glo på tv. 
Och plus att helgens planer har spruckit helt, så passande liksom. Så jag får väl ta mig ännu en vilodag imorgon, hemma i mitt älskade rum som jag saknar förbannat mycket. Och vem vet om jag och mamma kanske ta oss en tripp till stan för att handla hem något gott för helgen. Ikväll lämnar jag detta crib och drar hem till mitt egna, ska bli skönt faktiskt.

Sitter här och tänker på så himla mycket och det mesta jag tänkt på är hur mycket jag saknar mina klasskompisar, mina finaste tjejer.. en del har jag inte träffat på hur länge som helst, nej usch måste ändra på det och träffa dom snart. 
nej nu kom ellen, så bye!

dfgthyjukiö

är på helt fel humör idag och det finns väl ganska så starka anledningar till det. Just nu skulle jag kunna ställa mig och skrika, stampa, slå och framför allt spotta dig i ansiktet. 
finns inget att skriva för det finns inte ord som kan förklara det här helvetet iallafall. Blir bara så sjukt ledsen, bye!

2o12-o3-o6

förkylningen blir bara värre och likaså magen, så funderar starkt på att besöka sjukhuset snart så att man kanske kan få en förklaring på denna ständiga värk. 
Har iallafall haft en bra dag på jobbet, stortrivs med allihopa. Känns skönt att vara igång och få något gjort om dagarna.

Nu inväntar jag ellen och sen blir det ett stenhårt gympass, härligt som fan.. det är tur att ellen finns.
Har inte så mycket att mer att skriva känner jag så får bli mer imorgon! Adios

Jag saknar dig som bara fan.. älskling om du ändå kunde komma tillbaka.

hur bra som helst

Hello fina ni!
Jag har sagt att jag ska bli bättre på att blogga men eftersom jag nu jobbar om dagarna och sen tränar resten av tiden så hinns det inte med men jag ska göra mitt bästa.
Förra helgen var vi brudar hemma hos linni och förfesta innan vi drog på dub och det var så sjukt roligt.
söndagen spenderade jag och ellen i hennes säng med lite gott och disney!

Och den här fredagen blev det middag hos philip & johanna, skönt att träffa dom igen..
På lördagen åkte jag och tjejerna in till linni, jag och ellen gjorde köket och jag tror de andra blev nöjda med resultatet. Kollade på white chicks och skrattade som vanliiigt så att vi inte vi fick luft. Underbart att vi alla har börjat umgåtts så mycket och våra sommarplaner helt sinnes, så det ser man fram emot!

Just nu sitter jag och hanna hemma hos min kusin där vi ska bo en vecka, skönt att vara för sig själv ibland. Och snart kommer min underbara moster med nybakat... hur bra? så det blir kaffe och prat innan sängen ropar på mig. Om inte det blir gym med ellen innan.
Bjuder på några bilder sen förra helgen! 













ni är det bästa jag har! ♥
RSS 2.0