jag älskar dig mormor

Idag så åkte jag, Rose-Marie och mamma till sjukhuset för att hälsa på min älskade mormor.
När vi kom upp till avdelningen så låg mormor och sov.. usch hon såg verkligen helt slut ut.
Hon tog sig upp iallafall, så vi satt oss ett tag ute vid tv rummet och prata & drack kaffe. Men det tog inte lång tid innan vi behövde gå in på rummet och lägga henne igen. 
Jag satt mig på sängkanten bredvid henne och höll hennes hand och krama om henne en lång stund, då hon säger "var rädd om dig nu och så kommer jag hem snart. Du är min lilla flicka du" Och jag är glad att jag sa "jag älskar dig" jag hörde hur hon nästan började gråta när hon säger "och jag dig också" och kramar om mig hårdare. Min älsklings mormor.. nu vill jag verkligen att allt ska vända och gå bra.
 

en full bror

 
 
 
 
 
 

Och jag ramlar glada Gatan fram, sen ramlar jag tillbaks igen Nu har jag ramlat gatan klart

Jag har varit hos mormor hela dagen och bara tagit det lugnt.
Mamma ringde för en stund sen och det blir nog att mormor åker tillbaka till sjukhuset inatt, får se vad hon säger när hon kommer hem. Älsklings mormor, du är inte värd det här!
 
Resten av kvällen har jag haft tacosmys med familjen och sen kollat på american history x.
Satt mig även i skype med Jeanette ikväll och kan bara säga att hon och hennes mamma gjorde nyss min kväll.. fan jag har skrattat så jag är hes och magen krampar,  vilka stjärnor dom är och det ända jag tänker på är "det brinner!!!" :D
 
och just i detta nu så ramlade det in en väldigt full bror på min säng som säger "tack för ikväll" ja philip nu var det ju så att jag inte har varit med ikväll "inte det?" Nu vinlglar han hem och hans hickar ekar genom gatan fram, jävla lirare.
 
 
 

heaven is a place on earth

Idag har jag och mamma varit och hälsat på mormor på sjukhuset, hon var verkligen jätte pigg så det var skönt att se. Hon skämtade som aldrig förr och gjorde fina karatetrick i sängen, tanten kan hon!
Hon fick permis några timmar så vi körde hem henne till sin syster som bor där i Gävle för bingolotto skulle hon fan inte missa iallafall och 200 kr vann hon på det också.. vilket flyt!
Jag hoppas att hon får komma hem snart så vi kan ta någon promenad och så ska jag väl hjälpa henne att måla om en byrå som hon så gärna ville ha i vit.

Efter att jag och mamma kommit hem från stan så kände jag verkligen behov av att gå ut i spåret, så jag strunta i att regnet öste ner och jag måste säga att även om regnet piska en i ansikte så var det otroligt skönt att gå en runda. Och imorgon hoppas jag att få sällskap av brorsan.


13 juni

Har haft fantastiska dagar den här veckan som varit..
- har varit på Rullsand
- suttit vaken halva natten och gråtit ikapp med angelica till Titanic
- solat en massa
- har varit på bilbingo med pärlan 
- grillat och träffat min efterlängtade vän Therese som kom hit i lördags 


puss

från början till slutet, det står skrivet i himlen min vän!

I flera år har jag haft denna underbara vän i mitt liv och vi har delat otroliga minnen tillsammans som aldrig kommer att glömmas, alla spontana kvällar och dagar, vi lever precis så som vi vill!
Vi har skrattat, vi har gråtit, vi har spridit glädje, vi har spårat tillsammans och allt som hör till i en vänskap och vi kommer aldrig att lämna varandras sida.
Hon har fått mig på fötter igen och fått dagarna att lysa och det är jag evigt tacksam för.
Du och jag är lika på många sätt, som ett pussel.. försvinner en bit så är det inte helt. 
du kommer att ha en speciell plats i mitt liv för evigt och det lovar jag dig!

Jag har nog aldrig skrattat så mycket som jag gör i ditt sällskap, jag förstår inte vad vi får allt ifrån men vi gör det hela så mycket roligare. 
Jag älskar dig tusen gånger runt jorden och tillbaka!
Ett vi är inget utan ett oss, du är bäst! :love:







oavsett vad, mitt hjärtat!
RSS 2.0