31.03.10

Pluggat en hel del idag med massa turism papper och svenska B, sen växte huvudvärken fram som varje dag! Jag fattar inte varför man ska behöva gå runt med huvudvärk varje dag och dom där jävla tabletterna hjälper inte ett skit heller!!
Kollade på sex and the city och väntade på att ellen skulle komma hem så att vi kunde ta en promenad.



Imorgon så åker nog jag och ellen till skutskär för att jag ska köpa en liten sak (Y) och sen så blir det att gå till hennes farmor och hälsa på om hon är hemma (I hope so)
Jag är glad som har min lilla sötellen, hon får mig att må bra. Det är du och jag, det står skrivet i himlen
<3



Philip, min storebror <3

Jag föddes på din två årsdag, redan då ville jag jävlas och störa just din dag men nu delar vi den dagen tillsammans och vad kunde vara bättre än att dela en födelsedag tillsammans med sin andra hälft.
Och jag är glad som fått just dig som min storebror, för mig är du inte bara min bror utan även en bästa vän som jag vet att jag kan lita på och dela allting med.
Utan dig skulle jag helt ärligt talat inte klara mig, hur mycker jag än skulle försöka.

Du sa till mig "jag älskar dig som fan Eveline, mer än du förstår och förlåt om jag inte visar det för ofta, men du ska föralltid komma ihåg att jag gör det och att du är den bästa syster man kan ha"
Philip, du visar varje dag att du bryr dig och älskar mig, i mina ögon gör du det och det ska du veta.
Vi kanske inte alltid har varit sams och kunnat prata om allt men det är så syskon är till och från, men de senaste åren så har vi alltid varit där för varandra och det är inget jag tänker släppa för att jag tänker hålla din hand tills livets slut.
Jag är så otroligt rädd om dig och vill aldrig förlora dig, du är min ögonsten!

Du har lärt mig det mesta och även lärt mig att se annorlunda på saker och gå åt ett annat håll som gjort mig lyckligare, hur ska jag någonsin kunna tacka för det?
Allt skratt och våra dagar vi delat/delar med varandra är något som får mig att må bra och känna att vi har ett band till varandra som är starkare än någonsin.
Jag kommer aldrig att glömma dina ord till mig, så jag hoppas du aldrig glömmer mina.
Du är mer än guldvärd och en av de dyrbaraste jag har i mitt liv, så lämna mig aldrig ensam här för utan dig finns inget mig.




- för alltid är en väldigt lång tid men jag ska ha dig i mitt hjärta
och jag ska hålla din hand i den evigheten.


/Din lillasyster
RSS 2.0