tess

jag älskar dig, tack för allt <3

.,..

Eftersom jag och ellen prata igår om att vi skulle börja träna igen så tänkte jag ta våran promenad idag på 2 timmar, men blir ensamt utan ellen eftersom hon inte är hemma idag!
Imorgon är jag ledig från skolan så ska åka till skutskär en snabbis och fixa saker sen hem till Josefine och umgås med henne.

Natalie, jag vill att du ska komma tillbaka så jag kan få ringa dig och berätta allting och få höra dina råd, jag behöver dig. Jag vet inte hur jag ska hantera saknaden längre...den gör bara mer ont och det är snart 1 helt år sen du lämnade oss ;( är det inte dags att komma hem nu? Jag har många gånger tänkt ringa dig och velat skickat ett sms och igår var en sån dag då jag slog upp ditt nummer och tänkte ringa dig, jag var så nära att trycka på luren men sen kom jag på mig själv att du inte finns längre.. fan jag stod där och kände hur jag bara ville höra dig säga "allt kommer att bli bra igen" hjärtat jag skulle ge vad som helst för att ha dig här men hur mycket jag än vill så kan jag aldrig få det. Jag saknar dig så mycket att det svider i mig.. tänk om jag kunde få ta nästa buss hem till dig och få krama om dig

Jag älskar dig <3

mitt fina gäng

Mina finaste, bästaste, underbaraste och älskvärdaste tjejer! <3 (vewe är inte med på bilden, men orden är till henne också)
Det här dom som jag skulle kunna offra mitt liv för.
Dom som jag aldrig skulle klara mig utan.
Inget mig utan er
.

mina små guldklimpar som jag värderar högst i mitt liv.
som jag älskar så fruktansvärt mycket, det finns inte ord som kan beskriva min kärlek till er.

ni kommer alltid att en speciell plats i mitt hjärta och jag är så oerhört tacksam över att jag fick er i mitt liv.
vi är EN nu och föralltid <3

20 augusti -2010

halv 7 ringde klockan imorse och de är man inte van vid, efter att ha slappat i 9 veckor och vänt på dygnet totalt. sov 3 timmar innan jag skulle upp, ringde och väckte Ida. tog 8 bussen till skolan och mötte upp Ida och Andréa, kändes skönt att träffa dom igen men det var tomt utan alla dom andra tjejerna! mötet gick väl bra, mycket som ska hinnas med på 17 veckor. Det kändes helt okej att vara där till en början men så fort vi gick upp till lärarrummet så fick jag en känsla av att jag bara ville spy... när jag såg det där bordet, ramen med kortet på dig, boken man kan skriva ner några rader till dig. Jag vill bara skrika rätt ut. Precis som det var när Natalie gick bort, så stod det där bordet där.. precis samma sak. jag ville inte se det igen.. jag vill inte skriva ner i en bok hur mycket jag saknar dig och hur jag föralltid kommer att minnas åren vi fick med dig, jag vill kunna berätta det för dig och se dig! fan blir så arg att sånt här får hända :( jag kommer att skriva i boken, det kommer jag att göra men det känns bara så fel att man ska behöva stå där igen och försöka inse att du inte kommer tillbaka till oss. Lärarna berättade att dom skulle ha en tyst minut för dig vid 10 så jag ida och andréa satt oss vid våran rökbänk där vid 10 och tänkte på dig.

Kom hem till tolv ungefär och slockna på sängen runt halv 2 till halv 5, fan helt tärd! haha. Har varit ute och sprungit nu också, skönt som bara fan. Som sandra hade sagt "du är ju dum i huvudet, varför springa när du kan gå?" haha ja gumman. men du började faktiskt springa själv där ett tag ;)

<3

Puss

hand i hand - livet ut

Dagarna då jag behövde komma bort och få tänka på annat än allt som hände runt omkring så åkte jag och sandra alltid till stallet, jag kan inte beskriva hur avkopplande och bra man mår när man sitter på hästryggen och har så jävla roligt med en bästa vän, det finns inte ord. Vi var där varje dag och jag ångrar inte en sekund även om det kunde slutat väldigt illa vissa gånger, haha men vi skrattade direkt efter då vi såg att allt var okej. Jag och sandra har nog fan gjort allt tillsammans, inte långt ifrån iallafall. Vi berättar allt för varandra, hon vet saker om mig som ingen annan vet och även jag om henne. Vi har alltid sett varandra som systrar och så kommer det alltid att vara.
Våra bilturer mitt i nätterna, bara för att åka runt.. lyssna på hög musik och sjunga falskt, skrika av skratt det är så vi två är, vi är lika på så många sätt du och jag. Ingen skulle blir förvånad om jag och sandra är i Turkiet imorgon, vill vi något så gör vi det. Vi har upplevt så sjukt mycket tillsammans och alla dom fina minnerna ska jag ha med mig föralltid. Och självklart så kommer det komma nya minnen.
varje dag bär jag med dig i mitt hjärta och jag längtar alltid tills nästa gång vi ska ses. Våran utlandsresa tillsammans är obeskrivlig, det var det bästa vi kunnat göra. Turkiet 09 kommer vara ett minne för livet!
Alla gånger jag bara velat gett upp så har du varit där för mig, hämtat mig och gjort allting bra igen. jag vet inte hur du alltid lyckas men det gör mig glad och jag skulle inte klara mig utan dig min syster.
Vi har tagit oss igenom svåra tider men vi har lyckats att ta oss samman och börja om från nytt, tack vare att vi har varandra. Jag skrattar högt för mig själv när jag tänker på alla galenskaper, ibland önska jag att vi hade allt på film men det viktigaste är att vi har alla fina minnen nära våra hjärtan. Ditt hem har alltid varit som mitt, även om du inte är i lägengeten på 1 vecka så kan jag bo där och göra precis som jag vill och det känns underbart att vi har en sån bra vänskap. Ärligt talat om du flyttar så vet jag inte vad jag ska ta mig till.. jag vill känna den där tryggheten att du inte är långt ifrån mig och kunna veta att om jag vill så kan jag komma hem till dig med nästa buss. jag vet att du alltid kommer vara där för mig men om jag verkligen behöver en "sandra-dag" och inte kan ta mig till dig på något sätt så kommer jag fan bli tokig.
Jag älskar dig min älskade vän och syster, du är en stor del av mitt liv och det kommer du alltid att vara <3









































J A G - Ä L S K A R - D I G - S Y S T E R <3
hand i hand - livet ut

grattis på din dag

Det är din dag idag smulan, jag hoppas du har det bra där uppe. Du skulle bli 19 år idag, jag kan inte fatta att världen är så här orättvis. Stephany, jag vet att du finns bland oss och att du alltid kommer vara där och ge oss en hjälpande hand när vi behöver stöd.
Glömmer aldrig våra tjejkvällar med massa skratt och tokigheter, helt galna! glömmer aldrig dom där förbannade groggarna du skulle blanda till mig på en av tjejkvällarna när vi körde de där spelet.. att man fick ha i vad som helst i groggen, självklart var du den första som sprang till kylskåpet och letade upp det värsta man kunde tänka sig, "bah och svepa ewe, inge snack om saken" haha jag trodde jag skulle spy. men det var fan du som stupa den kvällen och spydde, inte jag. du kom tillbaka bankade på fönstret på bakgården och fatta inte vart du var, men du stod där med ett stort leende och vi alla skratta så vi vek oss. Tack för tiden med dig <3

det finns bara en av dig och det du,
du var verkligen speciell <3


Stephany <3

bästa tjejerna

Åkte med 10.50 tåget till örbyhus och mötte upp linnie och sen drog vi vidare hem till steffi, verkligen jätte mysigt ställe, kunde ha stannat där förevigt, haha :D
käkade lunch&middag tillsammans, tummen upp för de! Drog en sväng till öregrund och kolla omkring lite, göttmos som linnie skulle sagt (Y)
skratta och hade det bara helt klart bäst. var så jävla skönt att få träffa dom och umgås en heeel dag! Det här behövdes verkligen och jag hoppas det inte dröjer för länge innan vi ses igen. Hann även träffa på mathilda och prata med henne över 1 timme innan tåget gick hem, riktigt härligt :)
Så min dag har varit sjukt underbar och jag är otroligt glad som har mina fina!
jag har dom bästa vännerna man kan tänka sig och jag vet vilka jag kan lita på och vilka som aldrig skulle svika.
Ni vet vilka ni är <3

Love you.

Puss
RSS 2.0