ett fel närmare rätt

jobbet gick galant idag och jag önska jag fick vara där varje dag som förut men men jag är iallafall glad att jag fått jobba så pass mycket nu efter praktiken.
.På söndag blir det solning med emma och även på onsdag, eftersom man inte kan sola ute så får man fuska lite i solburken.
Nu ska jag göra kaffe och tvätta av detta make up!
Puss

01:11

alexandra kom och räddade min dag, tog oss en sväng ner till sjön och sen vidare hem till micke och kollade film innan vi bestämde oss för att ta en promenad och den blev väl iallafall två timmar lång. Kom upp gamla minnen och annat roligt på den tiden. Nu har jag lagt mig i min nybäddade säng och ska slå igång sunes sommar, kommer sova som en prinsessa.
Och imorgon blir det jobb igen, i äby med mina underbara.. som jag har längtat efter dom.
Nej nu film & sova!
jag saknar min fina jeanette!

30 maj - 2012

efter städning & tvättning kastade jag ihop en lunch, skulle ha mött hanna efteråt men jag får bli hemma idag igen.. illamåendet är tillbaka och magvärken är värre än någonsin, man kan börja fundera när jag ska slippa det här.
Så vad ska jag hitta på hela den här dagen då.. alexandra kanske kommer över senare ikväll så jag hoppas att jag är lite piggare tills dess. Sen vet man aldrig om ellinor också kommer över, vore guld.

göteborg - bli min stad

Jaha idag har jag jobbat och läst böcker för ett år framöver, varit ute med barnen i skogen. Alltid lika mysigt att ha dom runt omkring sig. Bara hoppas på att det blir dubbelt så mycket jobb i sommar, behöver varenda krona som går!

Annars rullar väl livet på med det mesta, det ända jag vill ha nu är en lägenhet och helst av allt skulle jag vilja att den stod i Göteborg men det kan jag fortsätta att drömma om ett tag till. 


äntligen ett internet som vill fungera

Hej alla fina! 
I fredags kom mitt nya internet hem och det funkade inte alls så fick idag ta mig till valbo med pappa för att fixa ett nytt och tjejen på telia är värd en stor puss som hjälpte mig med allting!
Annars då.. jo veckan har varit fullspäckad med jobb och andra roligheter.
I onsdags efter jobbet fick jag ett samtal av steffie som självklart fick komma hit och tas hand om, så vi satt ute på min altan till sena kvällen och det behövdes. Och självklart var mina andra fina tjejer också med, ida mathilda och ellen.
På fredagen tog jag med mig hanna & emma+barnen till valbo på en shoppingrunda, kom hem med nya kläder och alkohol inför kvällen då vi skulle fira hannas 20årsdag. Galet bra kväll med många olika smaker av drinkar, vilket gav resultat då jag varken hade talet eller gången kvar när det var dags att röra sig hemåt. På lördagen blev det 3 tåget hem till hannas mamma och äta med hennes släkt, alkoholen blev min och hannas vän under den kvällen också. Och vi hamnade tillslut nere vid sjön med några härliga människor, lakrits shots står inte högst upp på min lista just nu!

Igår körde vi en lång och härlig bakisdag nere vid vattnet tillsammans med ellen som också kom ner för att steka lite. Helgen har varit riktigt bra och jag hoppas den som kommer blir minst lika bra.
Nu ska jag vänta på att ellen ska komma hem så att vi kan planera lite.
A d i o s

2012-18-05

Bara för att ellen var snäll och lånade ut sin dator & internet till mig så slutade det så klart också funka. Datorer och jag går inte ihop.
Men men iallafall i onsdags så började min dag först med jobb och sen träning. Senare på eftermiddagen så blev det grillning och en del alkohol, lite väl mycket för min del..och jag som lovade mig själv att inte dricka före den 25 maj då hanna fyller år, men ja det gick så där med det.
.
När hanna slutar idag så blir det inhandling av tacos och annat gott, så ikväll blir det bara att ta det lugnt och antagligen fortsätta på vårat eva & adam maraton, hehe.

p-arty is all we do.. shalala

Nu var det jätte längesen igen men min dator vägrar att fungera överhuvudtaget så jag har fått låna min fina kompanjons dator tills imorgon. Lycklig är jag för det!
Så idag är det min kära mammas födelsedag så har fullt upp här med släkten men ett inlägg hinner jag med nu innan resten kommer.
Kan börja med att säga att valborg var sjukt rolig, Uppsala på morgonen-grillning hemma hos mig-uppsala igen och slutligen så åkte jag och alexandra till tierp på fest och där stanna vi tills nattåget gick hemåt.

Och den här helgen började med en klassträff i fredags, underbart att träffa alla HP- tjejer! kvällen började lugnt och fint men efter någon timme så var vi igång med dans, skratt och prat om gamla minnen. Det var roligt att se alla igen och jag hoppas verkligen att vi kan ses så snart som möjligt igen.
Fick även reda på en jätte rolig nyhet och jag är så glad för eran skull!!

I lördags så låg jag i sängen i stort sett hela dagen men vid fyra tiden så kom hanna över och tog tag i mitt bakis mående. Det blev kortspel och piggelingdrinkar och efter en timme så var min fina sprit slut, tänkte att jag skulle lugna mig men nej det blev fler drinkar av danne och sen vidare på festen som calle hade fixat, hur nice som helst. Innan natten var slut så var vinaren också tom och dansgolvet var prio ett, där körde vi allt, jag och therese lyckades med något som vanligt men det löste vi fint, eheh. 
Kvällen var så jävla rolig och jag skulle inte tacka nej till en sån här lokalfest igen.
Igår mådde man verkligen som man förtjäna, tog en vända till kiosken med hanna för att få i oss mat och det slutade med att man ville spy i diket och dö på sturt men vi klarade oss hem till soffan. Där låg vi och åma oss, kollade på sunes sommar och drack för jävla mycket vatten. Det var min helg och det var den bästa på länge.

En stor puss till er alla!!
RSS 2.0