jag och linnéa kan det här med att få en billig middag.

Igår så åkte jag och angelica in till stan för lite shopping i stan, blev lite fynd på rean och en god tacobuffé! Vi hade en jätte mysig dag och jag hoppas att vi ses snart igen!
Efter att vi hade varit på stan hela dagen så tog jag bussen hem till linnéa, började våran kväll med surr och sen flytta vi tvn in i hennes sovrum, det bästa vi någonsin kunnat göra. Så det fick bli tvspels kväll och en vända till konsum för att köpa hem massa gott! Fy fan vad bra vi hade det!
Och idag sov vi så länge vi kunde och resten av dagen har vi faktiskt bra legat i sängen, spelat & skrattat ofc.
.

Imorgon blir det jobb mellan 09.30-17.30 i skutskär, första dagen där och har stängning.. lite nervös men det ska nog gå bra!
Bjuder på några fina bilder på mig och bästis!










gillar det spontana livet!

 våran lördag var så galet rolig, började hemma hos micke med resten av folket och sluta med att jag, ellen och fanny fixade skjuts till skutskär där hanna och alexandra höll till. Jag och alexandra började med en dans och sen var våran kväll igång. Bussen hem vid tre och skulle på efterfest men eftersom min fulla vän ellen mådde lite dåligt där på natten så åkte vi hemåt! mer av såna här kvällar tjejer!
Nu ska jag försöka lägga mig och sova så att jag orkar upp imorgon, dags för jobb och imorgon testar jag på Pyret och jag hoppas på att trivas lika bra där som de andra förskolorna.












Mys bakishäng med ellen, fanny och alexandra! 

 

morgonhumör & 10 missade telefonsamtal!

I tisdags så tog min fina ellinor studenten och jag är så stolt över henne! Kvällen slutade hemma hos henne på deras inglasning med dricka och prat. En jätte trevlig dag!
Och igår hade jag en hel dag med emma, solade direkt på morgonen och sen hem till henne och busa med barnen. 


I'm gonna live my life no matter what, we party tonight

Igår kom hanna över hit och kvällen bestod av nostalgi musik och videor. Fan ibland vill man bara bli 14-16 år igen.. skulle inte tacka nej till att uppleva allt det igen!
Vi hade iallafall en trevlig kväll och hon cyklade hem runt halv tolv och efter det tvär däcka jag i sängen, var helt slut efter mitt träningspass, men det har gått framåt ;)
 
Nu ska jag sätta fart och fixa mig och få i mig någon lunch innan emma hämtar mig så ska vi åka till leklandet med barnen och sen får det bli en hel dag hemma hos henne och till kvällen blir det solning! Blir en perfekt lördag att få spendera hela dagen med henne.

 

1 juni - 2012

tänkte börja den här dagen med ett zumbapass på 50 min och sen får vi se om det blir intervall i spåret. Skulle vara roligt med sällskap men ellen är inte hemma före sex ikväll så jag lär få ta den rundan själv.
Senare ikväll vet jag inte vad som händer än, hanna kanske kommer hit eller så blir jag bara hemma med la familia. Kan behöva en lugn helg innan den nya veckan börjar med studentfetser!


ingen kan göra allt men alla kan göra något!

Meddelande till säljaren


Övrig information
Tack för din beställning!

Du har genom din beställning varit med och stöttat organisationen Ung Cancer och på så sätt hjälpt unga vuxna cancerdrabbade medmänniskor.

Dina varor kommer att skickas till dig inom 10-14 arbetsdagar.

Vill du veta mer om organisationen Ung Cancer besök www.ungcancer.se

Kärlek,
Ung Cancers team

WWW: http://www.ungcancershop.se
RSS 2.0