now youre just somebody that I used to know

testade något nytt, en lugn helg.

Hela dagen igår så försökte jag att ta mig till stan och när jag gav upp hoppet om det så gick jag över till micke och kollade nya svensson svensson, han somnade och jag låg där i soffan och skratta i min ensamhet! 
I fredags efter att jag slutat jobbet så åkte jag och alexandra hem till mickes lya för att plocka ihop alla hans saker för att sen flytta det till lägenheten en trappa ner. Lär säga att jag, alexandra, danne, fredrik och markus hade ett jävligt bra samarbete då allt var klart tills micke kom hem från sjukan. Inte alla som har det så bra :) 
Blev pizza och film på kvällen och jag tvärdäcka i sängen och blev väckt av alexandra runt kvart i två att vi skulle åka hem, bra skönt!
Och just ja, jag fick äntligen träffa ellen igår.. som jag har saknat henne! Och nu hoppas jag att hon stannar här på hemmaplan ett tag framöver så vi kan få spendera lite tid med varandra. 

Idag skulle vi ha åkt till valbo för att inhandla saker på ikea men det verkar som om jag blir hemma hela dagen. 
På tisdag slutar min praktik, så jävla tråkigt. Men som tur är så kommer jag att få jobba redan på torsdag igen efter att jag varit på ett frisörbesök! 
nej nu ska jag kolla igenom om vi har allt till middagen och sen får det bli en lugn hemma kväll med film och mys.

2012-04-17

halloooo.
Äntligen funkar internet igen så lär passa på att skriva ett snabbt inlägg.
de senaste två helgerna har varit helt galet roliga, utgång och härliga efterfester, underbara liv! Och annars så har jag jobbat och bara hängt med mina fina vänner. Och jag har bara en vecka kvar på praktiken, jag kommer att gråta blod när jag ska lämna alla.. usch. 
Men men nu hinner jag inte skriva mera, ska ta mig en dusch innan sällskapet till hockeyn kommer. Bilder får ni sen! :)

älskade vänner

Lite bilder från vårat bakishäng i lördags! fina tjejer.

min och ellens ljuva säng, lär vara den skönaste sängen någonsin.









Och igår spenderade jag några timmar tillsammans med min älskade kusin.

finska droppar

Idag är en riktig skitdag då allt går fel.
Solen skiner som bara den ute och jag får ligga kvar här i sängen och glo in i väggen bara för att den här förbannade halsen aldrig vill ge sig, i över två veckor snart så har jag fått skippa träning och annat och jag håller på att bli tokig på att inte få göra något. Blir jag inte frisk den här veckan så lär jag få ett vredesutbrott. 
Jag gick iallafall över till ellen en snabbis imorse och fick finska droppar så nu hoppas jag att det blir bättre.

Imorgon hoppas jag att jag kan åka till praktiken då jag ska vara vikarie, behöver både pengar och omges av glada barn!


all i do is party. ahahaa

I fredags så gick vi alla all in och jävlar vilken rolig förfest vi hade. Jag hade kunnat stannat där hela natten lång. Men våran kväll fortsatte in till gävle för att dansa av oss ännu mer på slick, snöstorm var bara förnamnet när vi kom fram, bankomaten tog mathildas kort och ja sen var det bara att dansa sig in. 
Igår så hade vi bakishäng hemma hos alexandra, käkade pirva på capri och sen hem till mathilda för att prata om kvällens bravader - mycket skratt som vanligt. 

Blev just ihjäl skrämd av min så kallade jävla kusin, fy fan tror hjärtat stannade där ett tag. Har nyss kollat på en skräckfilm så det var ju jävligt lägligt så att säga. Snart blir det tarre och sen kanske in mot stan med b-rudarna och äta något gott!
Det har varit en awesome helg och imorgon är det jobb igen - kanon! 







RSS 2.0