kottar & glögg

 blev lite pyssel här på kvällen. 

jaaa

just nu är jag hemma för en dag eller hemma i mitt andra hem hos min bästa. Vi ska väl kolla någon film och bara kosa ner oss resten av kvällen. Imorgon är det jobb för min del och det ska faktiskt bli underbart att träffa de små liven, kommer dock känna mig som 80+ då min rygg har knakat ihop men det är bara att knega på.
 
och fick ett gott skratt när jag kom hem och öppnade pizzakartongen idag, aldrig fel med lite vardagsflört.

30 oktober

idag längtar jag tills jag får krama om en otroligt fin
vän, hoppas på samma respons.. men det tro jag.
 
just nu ligger vi i soffan här hos nettan och läser skvallerblaskor och skrattar åt deras patetiska skriverier om "oooh hon har andvänt samma skor 8 gånger den här sommaren" men åh snälla, skriv om något mer intressant. Ja så startar vi den här tisdagen.. allmänt bekvämt och mysigt. 
pusss

tre apor och en mus

lyckan är total, haha gullfian!

sova kan man göra i graven

ja... kompanjonen ligger och snarkar på soffan medans en annan sitter och målar naglarna och har en liten tanke på att gå och hämta in vinet, då kanske hon slår upp sina blå om hon känner den fina lukten. Har för övrigt den här dagen suttit barnvakt och kollat på hela greveholm, bra film om man vill att barnet ska ligga still, eheh!
 
Nu ska jag göra ett försök att väcka det här slaktet med hjälp av de tre aporna, hon kommer bli helt till sig. 

en bild säger mer än tusen ord
















































 

jag säger bara thaaaaa

Det var inte igår man skrev här men det känns som att det här med bloggandet har lagts åt sidan.
Just nu sitter jag inne på ellens badrum och lyssnar på hennes ljuva stämma i duschen, jag börjar undra om vi kanske skulle ta en lägenhet tillsammans eftersom vi ändå sover hos varandra de flesta dagar och faktiskt gör allt tillsammans. Men trivs man med sin vän så gör man!
De senaste helgerna har varit helt fantastiska och det finns mycket som jag skulle kunna skriva om men bilderna får helt enkelt tala för det när dom kommer upp.

Den här helgen är planerad med lite goda drinkar och jag och ellen börjar fredagen med en tripp till uppsala och lite kina mat som hon så fint ska bjuda på, kommer att bli för jävla fint.  
Nu ska vi plugga lite innan hon drar vidare till jobbet..
 
RSS 2.0