ett sista hejdå ...

imorgon (idag) så tar vi alla ett sista farväl av dig, älskade vän.. usch jag vill inte inse det här. Stephany, jag kommer alltid att minnas dig som den glada och spralliga tjejen. Tack för allt ♥

16 september 2010

1 helt år har gått och jag förstår fortfarande inte att du är borta. Jag kan inte sätta ord på min saknad efter dig och vilket tomrum du lämnat efter dig, jag vill att du ska komma tillbaka nu så allt blir som förut.
Även om det känns jobbigt så kommer jag åka till dig idag, lämna blommor och berätta för dig hur mycket jag älskar och saknar dig.
Jag vet inte vad jag ska skriva.. för det finns inga ord som är tillräckliga för att kunna beskriva min kärlek och saknad till dig.
hur vi än gör idag så är det fortfarande den 16e September och du är borta.. håll min hand idag så allt inte blir lika jobbigt hjärtat.
Natalie Svensson, du kommer ha en plats i mitt hjärta - föralltid.

skriver senare när jag kommit hem från skolan eller älvkarleby.
pusss

nu när jag ändå är här

hej min älskade,
jag sitter nu och tvingar dig att spela mobil spel men du vill ju egentligen inte, men du kommer bli glad de vet jag! ( och om du ser de innan du åker hem kommer du krama mig en extra gång ) need for speed är för nördar älskling, och du kommer inte högre än 140 blåst, du är ju så söt!
jag vela bara säga hur mycket jag älskar dig, du är en sån underbar människa och vi skrattar tills vi båda viker oss. vi kan sitta och kolla på film o inte röra en fena men sen kan de braka lös & vi asgarvar. ( sluta byt bil efter hastigheten .... ) hahaha! jag får ont i magen, du får mig att le som om jag svävar på rosa moln & jag funderar på att inte låta dig åka hem! för jag menar, jag har plants för oss båda, du kan få en egen garderob eller så bygger vi en kojja som jag sa till dig igår, vad säger du? :) de låter ju super bra!
imrogon ska jag bjuda dig på nå gott, en kaka kanske? eller kanske en godis, beror på vad du vill ha. sen ska jag bjuda ut dig på en dejt med min kamera och kanske fånga nå fina bilder. för de behöver vi ,för vi äger inte så många & de är synd, men de kom ju även upp ett nytt album på facebook som vi skapade ihop & de betyder så mycket att du ligger här i min säng och mår bra tillsammans med mig.
vi har pysslat lite med din blogg också, men vi gör den finare imorgon kanske får till en fin bild på dig imorgon vem vet men först ska vi sova halva dagen! ( okej, nu spelar du tennis? leta på nå bättre )
jag ska nog ta o runda av eftersom du ligger och oroar dig för vad jag gör, men jag ska ge dig några fina bilder som jag knäppte när du var på toa :)
Jag älskar dig iallafall Eveline, du är en riktigt fin blomma som jag aldrig låter försvinna ur min rabatt! fyndig jag där ;) haha, men du betyder så fruktansvärt mycket för mig & du är min lilla judda. De ska vara du o jag tills döden skiljer oss åt. tack för mig ,och här kommer några fina bilder..




nu är det din tur o kolla eftersom du är nickenyfiken, nu har iallafall jag gjort grovarbetet!
puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss /linnipinni med kärlek!

14 september 2010

Förstår inte hur tiden kan gå så fort..
Vid den här tiden förra året satt du och jag på Capri och åt en fet pizza eller ja du tog självklart en kebab :)
vi gick till din favoritplats och satt oss på bänken där man såg ut över vattnet, först blev du arg för att en gubbe satt på din bänk men efter att ha skrämt iväg honom så blev du nöjd igen och vi satt där i timmar och åt vårat godis och prata.
Jag minns det som om det var igår vi satt där och delade en massa skratt och otroliga minnen.
Där satt vi du och jag, så som det skulle vara helt enkelt!
när vi kom hem till dig så började du kolla på hundar och jag minns den där lilla hårbollen som du ville ha, du blev så frustrerad att ingen ville ge dig pengar så du sa att vi skulle råna en gammal kärring på konsum, haha ja det hade jag velat sett oss två göra!

jag kommer aldrig att glömma våran sista dag tillsammans, allt var så jävla bra.. vi pratade i mun på varann för att vi hade så mycket att berätta och vi skratta så vi vek oss, den dagen var den bästa någonsin! vi skulle göra mera saker den veckan, åka in till stan och unna oss själva en rejäl shoppingrunda.
du stod där utanför ditt hus och vänta på mig i din rosa San Francisco tröja med ett leende, jag kände sån lycka av att äntligen få träffa dig igen och när jag hoppade ur bilen så flög vi på varandra och krama sönder varandra och du sa "gud så längesen, äntligen! Aldrig igen ews"  jag önskade att det hade blivit som vi sagt att vi aldrig mer inte skulle ses på så länge.. men nu är du borta och jag kommer aldrig att få se dig igen, aldrig höra ditt skratt, känna dina armar runt min hals, känna den känslan av lycka som jag gjorde när jag var med dig!
det gör så ont att veta att jag aldrig mer kommer att få vara med dig Natalie. 
Du hade något som ingen annan har.

Hade jag vetat att du skulle försvinna två dagar efter det och lämna oss föralltid så hade jag hållt fast dig och aldrig släppt taget.
jag fick iallafall ett sista "puss" ett sista "tack för dagen hjärtat" en sista natalie kram...
gud jag saknar dig smulan ♥


puss
RSS 2.0