2011-02-28 01:41

Eftersom jag inte kan somna så kan jag passa på att berätta om de senaste dagarna!
I torsdags blev de förkrök hemma hos Fia med sällskap av Johan och Henrik innan vi drog ner på Slick för att se Hardcore Superstar, hur bra som helst enligt mig och inte så bra enligt fia! eheh

i fredags vaknade vi upp lite halv bakis och hesa.. låg och dega i soffan ett tag innan jag drog ner på stan för att käka med familjen på Chert Street! Hur gott som helst och det satt som ett smäck i magen,
så när jag kom hem till fia kastade jag mig på soffan och snacka lite skit med henne och drog sen iväg för att köpa lite snacks till BB.
Jag och Fia har väl flängt runt lite och bara haft det trevligt och jag lär bara säga att jag verkligen trivs som fisken i vattnet med den kvinnan.

Igår blev de en lugn kväll för mig och det är jag glad över för som jag mår nu hade jag aldrig orkat hålla igång på någon fest! Det svider i halsen, ögonen och näsan och helt varm i kroppen så nu sitter jag med altandörren lite öppen och takfläkten på fullt.


bjuder på 3 bilder,
innan krogen i torsdags



Jag är glad som har dig ♥

BB & SATC

snart ska jag och fia äta gott och kolla på BB, sen ska jag ta en varm dusch och efter det ska vi väl krypa ner i sängarna och kolla på SATC :) hur bra som helst!
Jag hoppas även att min kära bror kommer med mina klackisar efter att han slutat jobbet, ett måste till helgen!


Gävle

Packar det sista och väntar på en guldtjej som ska köra mig hem till Sofia! Sen så kör vi på hela kvällen,
En sån fantastisk tjej, skulle kunna tro att vi känt varandra hela livet
Blir antagligen kvar där inatt och åker hem imorgon efter alla festligheter (y)

Hoppas alla får en bra kväll!

2011-02-17

På lördag drar jag till Tierp och träffar några efterlängtade tjejer :)


love

2011-02-14

I fredags så åkte jag till Gävle och vi började med att hämta upp Jeanette på jobbet och sen direkt in på bolaget. När vi kom hem till henne så käkade vi tacopaj och fixade oss. Ljudet ville inte funka för oss men det var ju tur att brorsan och dom kom sen på kvällen och fixade allt!

Jag och Hanna intog Dannes soffa på natten och pratade i 2 timmar och självklart en skrattattack, ja vad säger man om oss, fulla och jobbiga och danne den stackarn kunde inte somna.
Till slut däckade vi och Hanna låg verkligen fastklistrad mot mig där ett tag, paniken som uppstår i en trång jävla soffa som inte är gjord för att skeda i. 

tackar för den helgen och slår igen nu, natti!

2011-02-09, din dag

9 Februari och det är inte vilken dag som helst.. det är Natalies stora dag, hon skulle ha fyllt 20 år idag om inte den 16e september fanns! Livet är orättvist och även om Natalie alltid såg en mening med allt i livet så ser inte jag någon mening med att hon inte ska få finnas här med oss.
Jag hoppas iallafall att du rockar där uppe redan ikväll och att du visar hur en 20 åring ska firas!
Och på fredag hoppas jag att du slår klackarna i taket tillsammans med mig!


Jag är glad att jag fick dig som en del av mitt liv, att jag fick ha dig som min alldeles egna Dumle! :)
Dina ord och råd gav mig alltid ny energi, du var speciell och din plats i mitt hjärta kommer aldrig att kunna ersättas!
Hittade några kommentarer från Natalie..
"kvinna, vi är så fruktansvärt mycket bättre än dom, därför är dom nog avundsjuka.<3"
"du är mer än tillräcklig. det får du aldrig glömma, skrutt.
vi kan hålla varandra i handen <3
"

smulan, jag skulle ge vad som helst för att ha dig här, få krama om dig och dela en massa nya minnen.. men hur mycket jag än vill så kan jag aldrig få de. jag älskar och jag saknar dig, föralltid min vän ♥
Grattis älskade du!
Ska försöka ta mig till graven idag och ge dig några fina rosor hjärtat.



2011-02-08

I tisdags förra veckan så åkte jag hem till Jeanette och stannade där till fredags natt!
Och jag har haft helt otroliga dagar, träffat massa nytt folk som är så jävla awesome (y) 
Solat, haft soffhäng till bra filmer, asgod mat och mycket skratt och härliga bilder ;)
På onsdagen så  blev de fest hos Jeanette och sen Interpool och självklart efterfest hos oss (Jeanette lägg märke till att jag skrev "oss"
fredagen blev det fest hos Sofia med lite folk och även då en kväll som sluta på Interpool och andra galenskaper men jävlar så roligt jag har haft.


Igår så åkte jag hem till Ida och tillbringade hela dagen tillsammans med henne. Drack kaffe och prata om allting vi missat i varandras liv och det var ju en hel del som vi hade att prata om, tänk så mycket som egentligen kan hända under en inte alls för lång tid? sjukt roligt iallafall! Blev en tripp till Tierp en snabbis och sen tillbaka till Örbyhus. Det är alltid lika underbart att vara med Ida, allt blir så jävla bra!

Idag åkte jag och mamma hem till mormor för att hjälpa henne med städningen och sen köra henne till läkarn. Efter besöket på sjukhuset så bestämde jag och mormor att vi skulle göra en riktigt god hamburgare till lunch och vi lyckades riktigt bra,blev lite kaffe och prat efter maten och sen blev de soffläge till Göta Kanal! En riktigt mysig dag :)

Just nu är jag sjukt taggad inför fredag! Åker så klart hem till Jeanettes place!

Bjuder på några bilder!
Onsdags kväll







Dagen efter - bakishäng





Jag älskar dig min fina vän! ♥
RSS 2.0