jennifer, en riktig guldklimp ;)

Ett stort tack till min fina jennifer som fixade till min blogg, hon kan det där med designer hon 

PUSS på dig jennifer! <3

22 juni 2010

blev en sväng till valbo med mamma och kom hem med lite nytt så nu har jag något att ha på mig nu på fredag.
Ska ta och färga håret snart och fixa till naglarna, det är på tiden om jag säger så.

Nu vill jag ha fredag då mina saknade sthlms brudar kommer hit, fan så jag längtar efter dom. Känns som om att det kan bli en mysig midsommar.

Fick reda på att Linnéa ska komma hit till älvkarleby under helgen så det blir en promenad med henne någon av dagarna, myspys!




15 juni 2010

Har haft en mysig film & spel dag/kväll med ellen :) imorgon hoppas jag på sol så jag & ellen kan få oss en bränna och sen blir det färgning av hennes hår (y)



10 juni

Det har hänt mycket under dom här dagarna, i fredags var det studenten som var så jävla bäst.. dagen som vi alla gått och längtat efter i 3 år är nu över. jag vill göra om det igen.
efter vi åkt på flaket och skrikit oss mer hesa så åkte jag hem för att äta med släkten, fick mycket fint och pengarna satt som ett smäck i fickan nu!
Senare mot kvällen åkte vi till tierp hem till angelica och festa vidare, mycket trevligt!


Nu ska jag snart ta mig en promenad ner för att möta Angelica och planera lite tills helgen (Y)



Natalie, jag önska du var här så vi kunde göra allting tillsammans! <3

vart tog tiden vägen ?

Åkte in till Tierp till elva och för att gå på studentlunchen klockan tolv och den får en tumme upp (Y) god mat för en gång skull och rolig underhållning där på slutet.
Jag fattar inte att det är vi som ska stå där på fredag och skrika oss hesa och skåla för fulla muggar för att vi tar studenten. Jag trodde aldrig att den här dagen skulle komma men nu står vi här med tre dagar kvar! Fan jag kommer att gråta som en idiot.. att lämna mina underbaraste, finaste och bästaste tjejer kommer att ta hårt som bara fan men jag kommer aldrig släppa taget om dom.


RSS 2.0