sinnes

ellen och jag tog en sväng in till stan idag men hittade inget som föll oss i smaken så åkte hem ganska tidigt.. 
och resten av dagen så har vi varit ute och gått och bara legat inne på ellens rum, druckit kaffe och ätit nötmix! Lagom fint så här dagen innan det blir utgång, vi åker in till linnéa och förfestar med tjejerna där och sen drar vi oss vidare, kommer bli så sjukt bra!

Nu ligger ellen och pluggar lite och jag ska ta tag i att skriva mitt cv och skicka in för lite sommarjobb och annat. 
Men först ska jag gosa in mig i baby nu och störa med min ljuva sångstämma! 
Nattinatti!

neger-ginger-albino unge

Hello peoples!
Vaknade ganska skaplig tid idag men valde att ligga kvar i sängen och dra mig en stund, lär passa på medans man kan. 

Vädret är strålande idag så ska fixa mig lite och på med träningskläderna och vänta på att ellen ska komma hem, då blir det brännäng på två timmar om inte längre nu när solen ändå är framme. Kan hoppas att solen är kvar när hon kommer hem.
Vet inte riktigt vad den här dagen har att erbjuda mer än träning, kanske en filmkväll med ellen om hon inte har för mycket plugg.

2012-02-22

Dags att uppdatera efter helgens bravader.. i lördags åkte vi iväg på kryssning och det var helt galet! dansgolvet & baren var ens bästa vän och fan vilka underbara människor vi träffade på. Nu är jag sugen på att åka en gång till och göra om allt! Söndagen vaknade vi upp med både ångest och skratt men va fan man lever bara en gång.
I måndags så blev det träning i vanlig ordning och sen spenderade jag min kväll/natt med ellen och fanny. Planerade inför sommaren och man kan inte bli annat än taggad.
Igår hade jag och ellen lite film mys här hemma och åt ost & kex, fint som bara den. 

Idag tog jag ett zumbapass, städa rummet och sen gick jag till marmaby för att fira nina, smörgåstårta och en trevlig sångstund, haha. 

Jag och linnéa spenderade väl kanske över tre timmar i telefon igår kväll och våran humor gick över gränsen, tårarna rann av allt skratt. Min lilla diamant, saknar henne som tusan!
Nu ska jag se klart en serie och sen träna!

fredag!


Igår så åkte jag och ellen till gävle för att leta kläder till helgen och jag kom faktiskt hem med ett och annat fint men ellen kom dessvärre hem tomhänt den stackar. Jag åkte vidare hem till emma efteråt med mamma och tog en kaffe och surrade.

Ska snart fixa något lätt att äta och sen ikväll blir det middag med andreah, angelica & alexandra, för jävla mysigt att ha alla samlade på en och samma dag.

y e a h!

Ja jag tog mig igenom ett träningspass och sen hem till ellen för att försöka få henne på bättre humör och ja jag tror det gick riktigt bra tillslut.
Eftermiddagen slutade med att vi sprang hem till mig och lagade ihop en spenat/kalkon omelett, för jävla gott. Det blir de fler gånger. Och sen tog vi en kaffe och kollade på sunes sommar, nu har jag duschat och gjort mig redo för att sova i tid för en gångs skull. Klockan ringer vid åtta imorgon bitti och sen åker jag och ellen in för lite ärenden i stan. 

Godnatt! 




en sån här underbar morgon igen......

Igår började dagen med ett härligt träningspass och sen min och ellens dagliga promenad, hade hunden med oss som vanligt.. släppte henne lös som dagen innan och trodde det skulle gå bra men det slutade med att vi sprang genom skogen och skrek oss hesa i ungefär 15-20 min innan hon kom tillbaka. När vi väl var hemma så började mästerkocken ellen med maten och det var hur gott som helst. Spenat och fetaostfylld paj, det receptet ska ner i min ficka sen! 
Sen låg vi i sängen och prata massa strunt och hittade en massa gamla berättelser som ellen skrivit när hon var liten, haha 7 år och redan hatiskt mot världen.. haha!  

Ja och nu väntar jag på att ellen ska plugga klart och sen ska jag vi ge oss ut på en promenad.

it feels so incredibly good

Idag tog jag och ellen en redlig promenad, längre än vanligt och sprang av oss med hunden. Och självklart har jag dansat zumba som alla andra dagar, mina ben är helt köttade nu. Men imorgon är det bara på det igen. 

Har haft besök av lotta nu på kvällen, kaffe och massa skitsnack. Hur härligt som helst, då vi inte ses så ofta men bara för det betyder det inte att vi inte kan prata om allt för det gör vi verkligen. Och vi kom på så otroligt mycket gamla minnen (som vanligt). Hon åkte bara för en stund sen och nu är jag sopslut men vill ändå se reprisen av sofias änglar så får försöka hålla mig vaken.

Spenderade mer än en timme med min bästa vän i telefon och vi pratar om allt mellan himmel och jord som vanligt. Jag bara älskar min lilla pärla. Just nu önska jag att jag kunde vara där mer än något annat.. men du vet att jag är här i alla lägen syster. 

Imorgon är det alla hjärtans dag och den ska jag spendera med min älskade ellinor som ska bjuda mig på middag och en allmänt mysig kväll, kommer blir hur bra som helst men innan det så är det träning som gäller för oss två.

I love you, always!

vad vore man utan sina fina vänner.

Tog en promenad i spåret och passade sen på att gå upp och prataa med johanna och resten av folket som var ute och grilla. Var inte där så länge då kylan kröp sig sakta in och jag som redan hade varit ute två timmar var som en isbit.

Tog mig sen hem för att äta och gå över till ellen, vi fixade hennes hår i alla olika lockar men snygg blev hon!
Vi hittade gamla foton, hennes gamla dagbok och herregud vilka minnen som kom upp. Vi pratade om våran barndom och vilka satyg vi alltid gjorde och hur länge vi kunde sitta ute på gräsmattan med våra leksaker , hur många gånger vi har sprungit hem från badet och låst in oss i lekstugan bara för en liten äcklig broms.. haha. Alla övernattningar i lekstugan, tältet etc. Hur vi stod och vela inne i lekstugan för att ta oss ut utan att få en jättespindel på oss. Alla våra dagar kom upp och vi skratta som bara den när man kom på hur dumma vi var. Ellinor har varit vid min sida så länge jag kan minnas och det är jag väldigt glad över, inte ofta man håller ihop med sina barndomsvänner men med henne så vet jag att vi alltid kommer att ha varandra. Närmare halv två inatt så lämnade jag ellens lya och skutta över till min.
Och nu sitter jag och väntar på att hon ska bli klar så vi kan gå ut i det här underbara vädret! :)


PMS = pissed at men syndrome!

just nu ligger jag och milla i sängen och väntar på att johanna ska komma tillbaka från uppsala. Och sen ikväll hoppas jag på att vi hinner gå på bio om det inte tar för lång tid på akuten.
Ska väl ge oss ut på en promenad snart och springa av oss lite också. 

har några mål här fram till hösten som jag hoppas att jag lyckas med men det fixar sig nog! 
nej nu är hunden alldeles för rastlös så ska ut på en sväng!

2012-02-08

Jag har tänkt att skriva här i flera dagar men det har kommit andra saker ivägen. Igår kväll började jag på en mening men somnade mitt i allt. Jag läste en väldigt intressant blogg halva dagen och den berörde mig verkligen, alla borde engentligen läsa igenom den och ta sig en tankeställare om att inte ta allt för givet här i livet. Vissa kämpar om sitt liv för varje minut som går. 

Nu ska jag uppdatera er lite om min helg som jag och ellen spenderade tillsammans i sthlm hela lördagen. Åkte redan vid åtta på morgonen och kom hem vid halv elva kvällen. Vi snurrade omkring på massa gator och skulle hitta till finlandshuset för att vi skulle på informationsmöte där vid ett tiden. Och man kan väl säga att vi var där i god tid, haha. 
Mötet var väldigt intressant och man blev inspirerad av att tag i det här med att plugga utomlands.. men då är det där biten med pengar som blir svårt istället men det kanske man kan lösa på olika sätt.
Efter det så tog vi oss ner på stan igen och kollade omkring men efter att bara druckit en latte på hela lången dagen så belutade vi oss om att gå och äta kinabuffé och dricka goda drinkar! Det var verkligen behövligt att komma iväg och självklart så hade vi det otroligt roligt med våran dumma humor. Jag älskar verkligen min lilla ellinor.
I söndags så tog jag och min fina farmor igen lite förlorad tid, flera timmar av prat och skratt behövs verkligen ibland. Tycker det är så skönt att prata med farmor då hon alltid lyssnar och kan ge bra råd. Vi pratade om resor och hon peppade mig till att ta tag i det här med pluggandet utomlands. Ska försöka få tid i helgen och gå dit igen och ta en filmkväll. Hon blev så glad när jag stannade hos henne så länge, tänk att en sån liten sak kan uppskattas så mycket. 

Och i måndags så åkte jag till min bästa och stannade där tills dagen efter. Och jag kan bara säga att det var så behövligt att träffas, även om vi pratar i telefon i stort sett varje dag så hinner man inte uppdatera om allting som händer och dom som känner mig och linnéa väl vet att det aldrig är en tyst minut i vårat sällskap. Och vi satt och pratade till klockann närmade sig tre på natten, vi somnade nog mitt i en mening.. haha. Gud så jag har saknat henne och hennes underbara skratt, ja allt! Man kan inte vara utan sin bästa vän allt för länge. 

Och idag har jag och ellen tagit en för jävla lång pwalk och tog också med oss siri på turen och sen har jag dansat zumba och styrketränat. Har varit hemma hos min moster och kom hem för bara en halv timme sen. Hon bjöd på en god paj och sen till kaffet blev det äppelpaj, gottans. Har permanentat hennes hår och herregud man får sig alltid ett gott skratt när man är där hemma. 

Och imorgon fyller min fina natalie år, ska åka till graven om jag hinner och lämna en blomma och ljus!
Godnatt fina ni! 

snökaos.se

snökaos kan man allt säga att det varit idag till och från och självklart att det skulle ösa ner med snö när jag och ellen skulle bege oss ut på våran promenad. Piskande i ansiktet och bortdomningar i benen fick en att vilja vända hem men vi härdade ut idag också på lika lång promenad och idag fick siri följa med på våran tur. Och fick även se sofies lilla birk, vilken fin liten kille.
Efter att jag kommit in så satsade jag på att dansa direkt och få upp värmen igen. 

 

vill ha sommar nu!

nu är man hemma igen och jag ligger i min säng som jag inte gjort på två veckor, både skönt och lite små tråkigt att lämna lägenheten då jag trivdes alldeles ypperligt bra där tillsammans med katten och ellens sällskap.. menmen!
Imorse så tog jag ett zumbapass och sen kom ellen så vi tog oss en promenad på cirkus 1 timme med lilla milla.
Och mitt i lekandet ute i skogen med pinnar så lossnar en av millas tand, ellen skratta så hon vek sig dubbelt och jag lika så.. bra roligt såg det ut.
Sen har jag bara städat som en tok och plockat ihop all tvätt så nu hoppas jag att dom är nöjda där hemma med allting. Och dom var så äckligt bruna.. avis som bara den. 
Höll även på att bli utan mat idag då alla ställen helt plötsligt hade bestämt sig för att stänga innan klockan nio men som tur var så var pappa kvar i uppsala och kunde ta med sig mat till mig, guld!
Nu ska jag sova som aldrig förr, helt slut efter den här dagen och imorgon blir det träning igen och sen iväg till skutskär på informationsmöte.
För övrigt så längtar jag som bara den till lördag, jag och ellen ska iväg.. kommer bli fruktansvärt bra! ♥

Och dessa skor kommer nöta ut på varenda gata i sommar, ojoj som jag vill att snön ska försvinna nu.
Tack bästa philip & johanna. 


en härlig sommarbild på mig och min bästa.
RSS 2.0