01:23

fick ett sånt fint sms som värmer så där extra mycket i hjärtat av Janet.
Du är så bra människa , vet du de eveline ? Du sprider glädje och vill alla väl ! Skulle vart fler av dig , så folk får uppleva dig !! Du är underbar och de ska du komma ihåg föralltid att du är det !! Kommer alltid älska dig vad som än händer !!

jag kan inte beskriva vad det här betyder för mig att höra. Jeanette du vet att jag bara kan säga detsamma!
- en bild säger mer än tusen ord











Du är en riktig vän som jag aldrig vill förlora

Philip och Danne - jag älskar er! ♥










-alltid ni

så dålig uppdatering att jag tar till med hårdhandskarna!

du är så dålig på att uppdatera älskling, jag vet att du älskar att skriva här ändå ;)

du lägger just nu upp en biokväll för dig och mig och jag längtar, de låter så underbart! jag längtar nå så fruktansvärt, sen ska jag sova hos dig massor. nu när jag får mitt busskort, då ska jag fan bo med dig! och när jag inte bor med dig ska du bo med mig! för snart börjar min praktik och jag ska upp lika tidigt som du och de gör ingenting! hihi bra va va va va! din gris, du låter som en gris. men du är så jävla söt ändå. men de vet du ju.
sluta läs andras bloggar med ank-röst! eller okej, du får det. de låter så roligt :)
de här var en uppdatering från mig ,för att du aldrig gör någon. även om du sa de nyss, men jag tycker du kommer på fredag, och raggar. mhmmmm!
jag älskar dig min käraste, du är den mitt hjärta håller närmast & jag vill aldrig låta dig försvinna ur mitt liv.
och de kommer jag aldrig tillåta även om du hatar mig. nana!
du är min allra bästa vän, därför säger jag de här - du är underbarst på jorden.
den här är till dig


i know that you'll be there when I need you the most

testade mobilvideon


Linnéa fick vara min försökskanin :)

nattinlägg

sitter hemma hos linnéa nu och natthumorn är igång (igen) bjuder på några bilder och videos. 
nej nu är judit trött, så lär lägga mig breve tulan jag också, skriver mer imorgon när jag kommit hem.
judit? vi är en, du och jag.. shalalaaa






lovelove

hej på er, nu när jag ändå lärt mig Eveline's fina lösenord här så kan jag ju göra som Alexandra och kidnappa ett inlägg. jag har precis gjort en ny header åt henne, hon vela inte ha den såhär men jag tvingar henne. för jag vart stolt ,när hon är ledsen kan hon kolla på sin blogg & veta att jag finns där för henne även om jag är på andra sidan jorden. men nu ska jag skriva till dig min kära

- vi har inte träffats sen i lördags fm, jag saknar dig. hela dig, ditt skratt, dina dumma idéer, när du kryper ner i sängen gråtandes & arg. När du vaknar och har smink i hela ansiktet och frågar om jag fått på tröjan. men vi är så otroligt lik varandra du och jag, samma dåliga natthumor & vi skulle kunna dela de mesta.
jag vet att de finns många andra som håller med mig när jag säger att du är en underbar vän, & jag tackar gud att jag får ha dig så nära mitt hjärta. jag älskar när du ringer hem till mig ,eller ber mig ringa dig för du sitter på bussen. jag hoppas du kommer till mig snart så vi kan kolla på disco daggarna & shrek 3. äta popcorn & tvinga mamma göra oboy åt oss för vi är ledsna, vilket vi inte är längre för de går bra nu!
ville mest bara säga att jag älskar dig ,nå så fruktansvärt mycket. de vet jag att du vet, men jag ville säga det en gång till, du är världens bästa vän. ♥

ps. börja inte gråta, du gillar mig! puss, ds.
RSS 2.0