övertrötta tjejer!

vi är övertrötta och skrattar åt precis allt, har fått i oss lite för mycket socker.
Men natthumor kan vara det bästa någonsin ibland, haha. 
Och Hanna har även fått en fläskläpp av mig (a)

you are the one and the only.

Hello!
I lördags var det dop för lilla Alfons som gick jättebra! senare på eftermiddagen kom Alexandra & Ellinor över. Tog oss igenom filmen "dear John" med tårar som forsa (iallafall på ellinor) haha! Sen blev det att rycka ut som chaufför så vi tog oss till stan för att köra folket och sen hemåt igen för prat om gamla goda minnen.
Igår blev det bara en hemma dag, jag och mamma kollade på "hur många lingon finns det i världen" och man kan inget annat än att älska den filmen.
 

just nu sitter jag i Tierp hemma hos Hanna, där jag ska bo i en vecka. Våran eftermiddag startade med en middag på brorsans och nu sitter vi och suktar efter lite gott till filmen ikväll så det blir nog en sväng förbi Hemköp om ett tag!

Du får inte ha mig som din dröm när jag vill va din verklighet.

jag och min kära vän var till valbo igår och kom hem med mycket fint!
Jag åkte hem idag men eftersom jag uppenbarligen inte klarar av att vara ifrån min bästa vän längre än en dag så åker jag tillbaka till henne imorgon och har en mycket mysig fredag kväll!
Min lilla pappa ställer säkert upp på att köra in mig till Gävle efter att jag hämtat ut mitt paket som äntligen har kommit! :D
Jag och Linnéa har iallafall haft jätte bra dagar och jag är så otroligt glad som har henne i mitt liv.
lite pictures.









världens vackraste & bästa!♥

yeeey!

Hello darlings!
Jag vaknade runt elva tiden och min morgon kunde inte ha börjar bättre, de ringde från dagiset och jag fick det :D
åh, jag är så jävla glad nu. Så på torsdag blir det möte på af och sen får vi se när jag ska börja.
 
Nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem så jag kan flyga på henne och berätta min glada nyhet.
Och sen ska hon köra mig till alexandra som jag ska umgås med en stund innan jag åker vidare till Gävle. Linnéa ska visst laga en fin middag, så får se vad hon bjuder på för gott! 

Nej dags att packa det sista innan hon kommer.
skriver säkert hemma hos smulan.
 
här är små valparna!

tre utav de fem små.
 
 

håller tummar och tår

Hejtjahello!
Idag har jag spenderat en kort stund på af och det gav mig inget nytt, en skriven lapp att jag sökt min handledare och en sur tant som måste hata sitt jobb.
Efter det tio sekunders korta besöket så åkte jag hem till min moster och tog en kaffe och pratstund. Alltid lika trevligt måste jag säga, stämningen inom mig blir liksom alltid bättre när jag kommer dit och träffar allihop. Gillar starkt att dom flyttat närmare. Plus att jag får träffa min kusin och hennes två underbara barn ofta också.

Jag kom väl hem runt halv fyra tiden så jag och hanna satt här och diskutera vart jag skulle försöka hitta en praktik.
så jag gick ner till dagiset här och frågade om de tog emot praktikanter men det var inget de kunde bestämma så jag fick telefon nummret till två olika chefer i Älvkarleby. Gick hem och ringde och det slutade med att de tog mitt nummer och skulle höra av sig redan imorgon om jag får hoppa in på dagiset i Älvkarleby eller Marma, lutar nog mest åt att det blir i Älvkarleby.
Så nu håller jag både tummar och tår att jag får en praktik där så jag får göra något under dagarna och sedan försöka få extra jobba. Skulle vara väldigt skönt med lite rutiner i livet igen.
Nu ska jag kramas med min mamma och sedan försöka sova för imorgon åker jag nänmligen till Gävle hem till min bästa vän Linnéa och stannar där tills på torsdag. Och på onsdag ska vi ha en hel dag i Valbo med lite shopping mys på Ikea ;)

champagne showers

just nu håller jag på att packa ner det sista i väskan och fan så mycket grejer man ska behöva för bara några dagar.
Jag kommer att komma hem på torsdag eftermiddag igen och jag kommer nog inte ha möjlighet till att uppdatera här på bloggen innan dess!
Inväntar även moster som ska komma och äta lite äppelkaka och prata lite strunt.
Sen åker jag iväg och det ska väl bli skönt att komma iväg ett tag även om jag hellre stannat här hemma.. min förkylning och all stress runt omkring mig gör att jag inte vill göra ett endaste dugg.
på onsdag ska jag iallafall försöka komma hem med en ny vinterjacka, så jag håller tummar och tår att jag hittar en.
Och Linnéa, jag lovar att vi ska ses snart och ta en kväll bara du och jag, det är så mycket nu hela tiden. Puss på dig smulan.
Ha det så bra så hörs vi! Adios

vi lever för den

Har sovit i elva timmar och känner mig ändå inte pigg?! men jag har inte sovit mycket på sista tiden och det har varit en jobbig helg, plus att min förkylning är tillbaka igen och är värre än någonsin.. och så börjar febern komma på det också. så det är väl inte så konstigt att man känner sig helt slut i kroppen.
Så för mig får det bli en hel dag i sängen och bara vila upp mig om jag ska vara pigg tills i veckan.
I torsdags så hade jag och min fina vän ellen en liten myskväll med chips, guacamole och film :) lämnade ellen vid halv ett på natten då vi nästan halv sov i hennes säng. Vi hade iallafall en bra kväll och jag är så otroligt glad som har henne.
Nu ska jag fortsätta med att inte göra ett smack och jag kommer antagligen somna tusen gånger om här i sängen.
Adios!

2011-11-11

Idag klockan 11 så hade vi begravning för min underbara mormor.. det har varit en riktigt tung dag och självklart visste jag att det skulle bli jobbigt, hade till och med en tanke på att stanna hemma för att jag fick panik innan vi skulle åka men jag hade ångrat mig nå så fruktansvärt efteråt. Men det blev jobbigare än jag trodde, det går inte att beskriva den där känslan.. alla låtar, tankar, bilder av dig i minnet, smärtan och framför allt att se kistan gör så fruktansvärt ont.
Jag fick inte fram några ord framme vid kistan men jag sa det i mina tankar och jag hoppas att du hörde det.
Det var så otroligt fint allting, så jag hoppas du är nöjd käraste.
 
Hade vi alla fått bestämma så hade vi haft kvar dig i många fler år här på jorden men jag vet att du är med oss även fast vi inte kan se dig. Jag vet att du kommer att rycka in när vi behöver dig och att du kommer skratta åt det dumma vi gör, du kommer att vaka över oss och jag hoppas att du ser hur älskad och saknad du är.
Du var en sån person som man inte kunde annat än älska, du var unik på alla sätt.. det gör ont i mig att veta att jag aldrig mer kommer att få se dig och att du inte kan vara med när jag får mina barn, gifter mig och allt det där roliga.
Men jag får hoppas att du står bredvid mig när allting det sker.
 
Vila i frid min älskling! jag älskar dig, glöm aldrig det jag sagt till dig!


du var en kämpe in i det sista!



för alltid, tills den dagen vi ses igen.
in my mind and in my heart I'll remember this time with you and you will always live on with me.

baby I tell ya, my heart is freaking when I held ya!

blandat humör idag men det är inte så konstigt när man har en lite udda vän vid sin sida? eller ja om jag ska vara ärlig så vet jag inte ens om hon står vid min sida längre.

men men igår hade jag en mysig stund hemma hos min bror och Johanna med tacos & vin kväll, mycket trevligt.
Eftersom Johan ligger hemma och är sjuk så kommer jag inte träffa honom i helgen men får väl hoppas att han blir bättre till veckan som kommer.
Idag hade jag velat åka till Sthlm och gått på en stor fest med massa saknade vänner men tyvärr så får jag bli hemma då min ekonomi sviker mig. Men det kommer fler tillfällen och det bästa är att Therese kommer hem imorgon så då har jag några dagar på mig att träffa henne :)
Nu ska jag fixa till mig lite innan jag och mamma ska köra mina hjärtan till Gävle och ett stort grattis till er, love you!'

universums bästa vän ♥



jag älskar dig Linnéa!

fan i helvete vad jag saknar Johan.

lite hit & dit & överallt

Hela veckan har varir bra och jag hoppas att den avslutas lika bra i sällskap med min karl!
i måndags kom Hanna och Alexandra hit och hade en myskväll med film och massa prat och de kom även hit på tisdagen då Ellinor också var med och herregud vilken dag, jag har nog inte skrattat så mycket på länge. Så den dagen/natten var guldvärd, vi har planer för december månad som jag verkligen ser fram emot!
Igår åkte jag och mamma till gävle och kolla efter lampskärm och lite annat, vi handlade massa mat och jag köpte med mig tacos hem till Sandra som vi lagade i ordning där på kvällen! riktigt härligt att vara hemma hos henne igen och umgås som förut.
och idag så har jag och Ellinor gått på stan och letat praktik plats åt henne och handlat lite. Tur att jag pushade på henne att gå in på en butik, så nu håller vi tummar och tår för dig raring!
det är tur att jag har så fina vänner som får en på bra humör igen, det är precis vad jag behöver nu.
och Linnéa min lilla ängel var jag med förra veckan och hade det lika bäst som alltid. Jag hoppas att få träffa henne snart igen.
RSS 2.0