Hanna & Ewe

 du & jag - alltid





Puss på min allra bästa vän

3 månader hjärtat ♥

Det är 3 månader sen du lämnade oss och jag kan fortfarande inte förstå att du är borta, det är så overkligt att våran lilla solstråle har tagits ifrån oss. Jag kommer sakna dig resten av livet. Jag vet att saknaden blir lättare med tiden men den kommer att aldrig läka helt, du kommer alltid att finnas kvar hos mig och jag kommer aldrig glömma dig som person.
Undra om du egentligen visste hur mycket jag älskade ditt sätt att vara, du var dig själv som många andra inte kan vara med mycket folk omkring. Du spred energi och glädje Stephany och jag saknar dig nå otroligt mycket!
Vi ses igen min vän ♥






Vi gör det för dig nu

sova som en prinsessa

Nu har jag fått in det mesta i rummet och de är hur mysigt som helst! Imorgon sätter vi upp resten av hyllor och tavlor :) så nu kommer jag sova som en prinsessa inatt!
Ligger just nu och väntar på att Hanna ska höra av sig, nyfiken som fan ;)
Kom på att jag är ledig resten av veckan, ganska skönt så får se vad som händer de här dagarna.

Ett stort grattis till min älsklingspärla som klarade uppkörningen idag, jag är så stolt över dig Ida :) jag visste att du skulle klara det.

.
Puss



en egen tulis

tog en tripp hem till Sandra idagoch mös med henne och valparna!
Eftersom min stjärna hade gjort kladdkaka så åt vi de och glass och prata lite skit och kollade tv.
Känns alltid lika skönt att åka hem till henne, de är som hemma för mig. Och på söndag kommer Lena (Sandras mamma) hit också som de låter nu, hur bra som helst. Då blir de shopping och mycket annat kul.


Jag vill ha en egen lite tulis!



Puss

14 november - 2010

lite blandade bilder
































RSS 2.0