Du är ju bara för bra Therese

jag och Therese har nyss ätit en efterlängtad  pizza och skrattat så jag har ont i magen. Och vi är experter på att buktala också men framför allt therese som hade en morgar som kunde buktala. Hennes mamma sa när vi satt vid köket och skratta "det är skönt att se er glada igen" jag kan inte göra annat än att hålla med henne, för det behövs verkligen nu efter allting.

Imorgon åker hon hem till stockholm igen, tyvärr!! men det var verkligen underbart att du kom hit, tack!
Innan jag går så ska jag ge min guldklimp en stor bamsekram!
hon sitter bredvid mig nu och ser uttråkad ut och sjunger för mig och spelar fin musik, så ska avsluta med att säga att jag älskar dig Therese. jag värderar henne verkligen högt!  Jag vet att våran vänskap aldrig kommer att brytas.
 
 
 
 
ditt hem känns som mitt andra hem
 

jobb

Lite dålig update p.g.a min dator inte funkar (igen!) nästa vecka är det ju sportlov, men eftersom min kusin ringde mig och fråga om jag ville jobba så jag tackade självklart ja, fem dagars jobb och får pengar som kommer att sitta som ett smäck i min plånbok!  
Sitter hos Therese för tillfället och har nyss gjort en god lunch, senare blir det bakning och film. Hon kom hit i tisdags så sen dess har vi myst alla dagar, det är så skönt att ha henne hemma igen men tyvärr åker hon hem imorgon igen 
 
 
 
 
 

 
 
 

 
 

 
 

 
 

 
 
 
 
 
/E

från en underbar vän.

Jag satt och kollade på bloggar nu innan jag skulle lägga mig och så läste jag Julias blogg och hitta det här inlägget som hon hade skrivit och jag både grät och log på samma gång.

Min fina vän slutar aldrig skadas. Jag vet varken ut eller in just nu, vid sånna här tillfällen vet man verkligen inte vad man ska säga eller göra. För jag vet att det varken finns något jag kan säga eller göra för att få saken ogjord eller bättre. Ibland måste även solen gå i moln. Till och med en sån positiv kämpe som du. Det viktigaste är att resa sig och ta nya tag. Jag tvivlar inte en sekund på dig hjärtat. Du vet ju förr att jag sagt att jag känner få med samma mod, styrka och positiva inställning som du trots alla motgångar. Och ännu en gång visar du mig att ha rätt om dig. Finns inte många som har den styrkan som du har. Jag är så stolt över dig. Du är min sol och jag hoppas att vi får träffas så vi kan prata igenom allt. Så svårt att trösta genom en data eller telefon.

Jag finns för dig

Styrkan
Vill jag ge till dig när du känner dig svag
Kraften
så att du orkar kämpa vidare trots smärtan
Trösten
för att torka bort dina tårar som rinner
Glädjen
så att du åter ska få känna glädje.




Jag finner inga ord för min tacksamhet och kärlek till dig, Julia.. du anar nog inte vad det här betyder för mig. Du har visat vart du står någonstans för mig och det värmer i min själ att veta att du alltid står vid min sida. Som sagt det finns inga ord som kan beskriva hur bra det här kändes i mig, jag älskar dig min underbara vän! <3

/E

Natalie, det är din dag idag! 9/2 <3

Det är din dag idag hjärtat, du skulle bli 19 år och jag önska att du var här så vi kunde fira den dagen. äta den godaste kladdkakan och skratta och få en bästa natalie-kram! Om jag fick en dag till med dig så skulle jag aldrig släppa taget om dig och jag skulle verkligen berätta hur mycket du är värd för mig och hur mycket jag älskar dig, vilken fin och underbar vän du är. Men jag hoppas att du tog in allting jag sa och att jag mena det rakt från mitt hjärta!  Jag har inte åkt till graven ännu jag har helt enkelt inte vågat och haft den där styrkan även om jag vill, men idag älskling jag ska försöka att åka dit och hälsa på dig. Vad gör man en dag som den här?  jag hatar att det här har hänt.. fan ;(

Jag vill inget hellre än att ha dig här. Jag tänker på dig varje dag och du kommer alltid att finnas i mitt hjärta.
Natalie du är och kommer alltid att vara min humle och jag din dumle.

Jag älskar dig,
Grattis min finaste ängel! <3

man ska ta vara på varandra!

man ska verkligen ta vara på varandra för nästa dag kan det vara försent, jag trodde inte det här skulle behöva upprepas, att du var borta? jag ringde upp Therese och pratade om det som hade hänt.. varför i helvete? Du var i London och plugga och skulle snart komma hem och så händer det här. Världen är så grymt orättvis. Jag kommer alltid att komma ihåg det fina och roliga stunderna jag fick med dig.

Jag och Therese träffade dig för första gången dagen innan vi skulle på Arvikafestivalen (2006) i Stockholm när vi kollade på Håkan och redan då passade vi tre bra ihop. så vi hängde även på festivalen och hade det roligt.
Och hemma hos Therese på solsken när vi bara drev omkring och hade det så förbannat roligt.
En sprallig och helt galen tjej som gjorde en glad, du hade hela livet framför dig... Jag kan inte fatta att det här har hänt.

Och Therese vi finns alltid för varandra, du vet att du kan ringa vilken tid på dygnet som helst. jag älskar dig och står bakom dig i allt! <3

Vi alla saknar dig, Vila i frid Mathilda! <3

Sjuk!

Det blev ingen skola för mig idag, kroppen är helt slut och huvudet känns som om att det ska sprängas! 
Fan jag har inte tid att vara sjuk, har hur mycket som helst som måste göras!!


 

gammal vänskap rostar aldrig!


Ellen

Efter att ha varit ut på en promenad och kommit hem till Ellen så fråga hon mig varför jag inte har en blogg? Hmm ja inte fan vet jag, har väl aldrig varit en bra skrivare.
Men eftersom Ellen ville att jag skulle fixa en så gick jag med på de till slut, 
Så nu får jag försöka komma ihåg att skriva här.


RSS 2.0